Ta strona wykorzystuje ciasteczka, aby przeglądanie jej przebiegało jeszcze sprawniej. Kontynuowanie przeglądania oznacza zgodę na stosowanie tego rodzaju plików na Twoim urządzeniu, jak zostało to opisane w naszej polityce dotyczącej ciasteczek.
Zarezerwuj teraz

Opinie

8,6 Ocena
Zestawienie ocen
Czystość
8,9
Komfort
8,3
Lokalizacja obiektu
8,2
Udogodnienia
8,3
Personel
9,4
Stosunek jakości do ceny
8,7
Opinie
    Zbigniew
    pl
    10
    21 lipca 2017
    Noc pod wulkanem
    Przyjazny hotelik z przemila obsluga, piekne widoki na Neapol i Wezuwiusza, pyszne sniadanko, czysciutki i wygodny pokoj, super pobyt.
    Roman
    pl
    8,3
    30 maja 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Daniela
    pl
    8,3
    18 kwietnia 2017
    Doskonała domowa atmosfera
    Przemiła obsługa, bardzo domowa atmosfera. Doskonała lokalizacja dla chętnych odwiedzających Wezuwiusz.
    Rafal
    pl
    8,8
    11 marca 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Marzena
    pl
    9,6
    10 października 2016
    Sympatyczna właścielka, super widok, zadbane
    Marcin
    pl
    8,3
    11 września 2016
    Lokalizacja. Zapomnij, że wyjdziesz na miasto. Bez samochodu ani rusz. Sama okolica raczej średnio ciekawa. Wprawdzie to nie wina hotelu, ale "baraszkująca" para piętro wyżej skutecznie utrudniła nam spokojny sen pierwszej nocy.
    Znakomity widok na zatokę neapolitańską. Duży i ogrodzony parking pod domem. Dobra baza wypadowa na zwiedzanie Pompei oraz Wezuwiusza. Znośne ceny w Mini Barze w pokoju. Pokój czysty. Dobre Wi fi.
    Kamil
    pl
    9,6
    25 sierpnia 2016
    Goraco polecam!
    zaopatrzec sie trzeba w aktualna nawigacje, krete drogi troche na uboczu blisko wezuwiusza
    Sniadania byly wystawne bardzo smaczne, podawane na tarasie z widokiem na morze. Goraco polecam, Zyczliwa obsluga, blisko na wezuwiusz
    Pawel
    pl
    9,6
    6 lipca 2016
    bardzo pozytywne doświadczenie; nie zrażać się okolicą; widok na zatokę z posesji jest też super
    lokalizacja zanim się wjedzie na posesję jest dziwna ale to jest specyfika Neapolu - raczej za czysto na ulicach nie mają ...
    pokój dla rodziny bardzo czysty; ręczniki pościel itp. bardzo dobrej jakości; obsługa miła wręcz serdeczna; śniadanie jak na Włochy - wypas :) a już capuccino jakie przygotowała Pani domu wyśmienite
Zamknij